کد خبر 1280776
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۶
انار

غالباً مردم منابع خوب ویتامین C را با مرکبات مانند پرتقال مرتبط می‌دانند. با این حال، میوه‌های دیگری نیز وجود دارند که سرشار از ویتامین C و بسیاری از مواد مغذی حیاتی دیگر هستند.

به گزارش مشرق به نقل از الکوثر، غالباً مردم منابع خوب ویتامین C را با مرکبات مانند پرتقال مرتبط می‌دانند. با این حال، میوه‌های دیگری نیز وجود دارند که سرشار از ویتامین C و بسیاری از مواد مغذی حیاتی دیگر هستند.

انار و آب آن سرشار از ویتامین C، ویتامین K و پتاسیم و تعدادی دیگر از مواد مغذی مهم است. یک انار حدود ۲۸ میلی گرم ویتامین C، تقریبا ۵۰ درصد از مقدار توصیه شده روزانه را تأمین می‌کند. طبق مطالعه انجام شده توسط PubMed Central، این میوه همچنین فواید زیادی از جمله توانایی کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف را دارد.

انار و دانه‌های خوش رنگ آن، ویتامین‌های حیاتی، فیبر و حتی پروتئین لازم برای بدن را تأمین می‌کند. یک فنجان دانه انار حاوی حدود هفت گرم فیبر، سه گرم پروتئین، حاوی مقدار کافی ویتامین C، ویتامین K، اسید فولیک و پتاسیم است.

با این حال، خوردن دانه‌های خام انار تنها راهی نیست که از این مواد مغذی بیشترین بهره را ببرید. به لطف طعم طبیعی شیرین انار، می‌توان از این میوه یک آب میوه خوشمزه تهیه کرد.

آب انار نه تنها به افزایش میزان ویتامین‌ها کمک می‌کند، بلکه به عنوان یک آنتی اکسیدان نیز عمل می‌کند. این به دلیل سطح بالای Punicalagins موجود در انار است.

به گزارش وب سایت MediForum، پونیکالاگین‌ها آنتی اکسیدان‌های بسیار قوی‌ای هستند؛ به گونه‌ای که تصور می‌شود انار دارای خواص آنتی اکسیدانی بیشتری نسبت به چای سبز است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس